Julklappar för henne

Trots att 2020 är ett annorlunda år kommer julen att bestå. Oavsett om några av oss kanske tvingas att fira den online istället för fysiskt så finns det inget som säger att vi inte kan få den bästa julen någonsin ändå. En obligatorisk del av majoriteten av alla svenskars julafton är julklappsutdelningen. Men samma stress uppstår varje år när man inser att det inte är lång tid kvar och man har inte ens inhandlat den första julklappen. Men oroa dig inte. Vi har sammansatt de bästa julklapparna för åtminstone en i ditt liv – din flickvän, din syster, din mamma eller bästa vän.

En spadag hemma

Kring dessa pandemitider så är det svårt att uppleva något ihop. Men det betyder inte att ni inte kan träffas och mysa ändå. En fantastisk gåva att ge till din mamma, bästis eller flickvän är en lyxig (men billig) spadag hemma. Perfekt för kvinnan i ditt liv som behöver koppla av. Tänd lite ljus, köp lite vin och ansiktsmasker och njut av er tid ihop.

 

Köp en väldoftande, lyxig parfym

En gåva som är mer materiell, men minst lika uppskattad, är en väldoftande parfym. Fråga i förväg vad hon gillar för dofter och se vad du kan hitta i parfymbutikerna eller online. En dam parfym till din favoritkvinna är alltid en uppskattad gåva och du kommer få beröm om du hittar en som hon älskar!

Hitta julklappar redan i dag. Foto: Pixabay

Gör en personlig fotobok

Ett kreativt sätt att överraska henne till jul är en personlig fotobok där du inkluderar bilder på minnen ni haft ihop. Det finns en mängd olika tjänster online som tillåter personer att skapa kreativa fotoböcker och sedan beställa dem. Denna present kommer minst sagt vara den mest unika, kreativa och framförallt uppskattade klappen under granen i år!

 

Skönhetsprodukter är alltid populärt

Sist men inte minst vill vi slå slag för ännu en populär julklapp som alltid är uppskattad av kvinnor: nämligen skönhetsprodukter. Köp en finare mascara, foundation eller ansiktskräm och du kommer se att hennes ansikte lyser upp. Är du inte så insatt i skönhetsprodukter sedan tidigare är det en god idé att du läser recensioner innan du gör köpet, så det inte slutar med att du slår in en kass produkt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.