Om Oss

Vi skriver om vardagen

Ett bra familjeliv

Vi skriver om vardagen och de saker som kan göra ditt liv mer intressant. Att ha ett intressant liv har väldigt olika betydning beroende på vem du är. Vi vill gärna belysa olika sätt att ha ett intressant liv på. Relationer är någto vi sätter fokus på eftersom det är en så stor del av det att ha ett intressant liv. Vi vill också belysa olika åldersgrupper, exempelvis äldre. 

 

Varför vill vi belysa en speciell åldersgrupp? 

Vi kommer med egna erfarenheter omkring den äldre generationen. Vi tillhör själva inte denna generation men har föräldrar som gör. Att bli äldre är inte alltid lätt. De äldre har enligt oss en massa bra erfarenheter att bjuda på. De har väldigt mycket att bjuda på när det gäller yngre barn, bäbisar men även lite äldre barn. De kan ha ett väldigt givande utbyte med varandra. 

 

Vi fokuserar på relationer 

Vi vill även lägga fokus på bra relationer. Det är något vi själva har erfarenhet med, att för att ha ett givande liv är det väldigt viktigt att ha bra relationer omkring sig. Detta gäller dels den närmaste familjen men även med sin partner. Det är väldigt viktigt att vårda denna relation, det är nämligen inget som kommer av sig själv. 

 

Det är enligt oss lätt att låta livet gå på autopilot. Det kan dock vara förnuftigt att stanna upp, se sig omkring och sätta extra fokus de relationer man har omkring sig. Det är nämligen viktigt att vårda sina relationer. Vi har även erfarat att det är viktigt att ha några spännande intressen att gå upp i. Det att ha ett intressant liv innebär också att man har egentid för sig själv, ibland ifrån sin familj. Vi har själva märkt hur mycket det ger oss att kunna åka ut på golfbanan själva eller en timmes fitness kan göra underverk. Det går inte att hela tiden göra saker tillsammans som familj, man måste nämligen tänka på sig själv också. Vi hoppas att du med informationerna på denna hemsida har möjlighet för att berika ditt live på flera sätt. Ha en trevlig stunds läsning!