Var ska du bo på din resa till London?

Det finns många olika alternativ när det gäller boende i London, och det kan vara lite svårt att veta vilket man ska välja. Här är min guide till de bästa londonboendena för turister.

Centrala London

Centrala London är ett bra val om du vill ha tillgång till allt staden har att erbjuda. Du kommer inte långt ifrån sevärdheter som Buckingham Palace, Big Ben och Tower of London, och det finns gott om butiker, restauranger och barer inom gångavstånd. Centrala London kan dock vara lite dyrare än andra områden, så det är viktigt att kolla priserna innan du bokar något.

Hays Galleria ligger precis intill Tower Bridge och är ett populärt val bland turister. Här finns många bra hotell, och du är inte långt ifrån sevärdheter som London Eye och Westminster Abbey. Det finns också gott om restauranger och butiker i området.

Camden Town

Camden Town är kanske inte det första du tänker på när du planerar din resa till London, men det är verkligen värt ett besök. Camden har ett mycket speciellt atmosfär, och det finns massor av intressanta saker attch göra här. Det finns också en del bra hotell i Camden, så det kan vara ett bra alternativ om du letar efter något lite annorlunda.

Paddington

Paddington är ett charmigt lite område i London, och det ligger inte långt från sevärdheter som Hyde Park och Kensington Palace. Det finns gott om bra hotell i Paddington, och det är ett bra alternativ för familjer med barn.

London links:

Notting Hill

Notting Hill är kanske mest känt för den ikoniska filmen med samma namn, men det är verkligen ett mycket trevligt lite område i London. Det finns gott om bra hotell här, och du är inte långt från sevärdheter som Kensington Gardens och Portobello Road Market.

South Bank

South Bank ligger precis på andra sidan floden Thames från centrala london, och det är ett populärt val bland turister. South Bank har en mycket trevlig atmosfär, och det finns massor av bra hotell, restauranger och butiker här. Du är inte långt från London Eye och Houses of Parliament, och det är en av de bästa platserna i London för att ta en promenad längs floden.

Vilken del av London du väljer att bo i beror helt på dina egna preferenser. Jag hoppas att denna guide har gett dig lite idéer om var du kan bo på din resa till London.

Det finns många fler bra londonboenden för turister, så det är bara att leta runt lite för att hitta det perfekta hotellet för din resa.

Ha en trevlig resa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.