Halls Växthus – Vilket är bäst för dig?

När du ska välja ditt första växthus bör du starkt överväga vad du vill använda det till. Halls Drivhuse lägre växthus i alla storlekar så det finns alltid något för dina behov. Överväg därför alltid storleken noggrant. Växthuset ska inte bara passa ditt trädgårdsutrymme, det ska även vara lämpligt för din typ av odling.

Det finns tre olika huvudtyper av växthus: glashusväxthus, plastväxthus och metallväxthus. Det engelska företaget erbjuda dig ett bra alternativ.

Glashusväxthusen

Glashusväxthusen har ofta en mer elegant utseende och kommer i många olika fönsteralternativ. De passar bra om du vill odla växter som kräver mycket solljus, men är dåliga på att hålla värmen inne.

Plastväxthusen

Plastväxthusen är lite dyrare i inköp, men de har flera fördelar. De är lätta och enkla att montera upp, ger god ventilation samtidigt som de håller värmen inne och gör det möjligt för dig att odla under alla årstider.

Metallväxthusen

Metallväxthusen är de mest robusta och håller väder och vind bättre än plast- och glashusväxthus. De kostar dock mer att köpa in men de kan vara ekonomiskt lönsamma om du odlar mycket mat. Växthuset ska alltid placeras på en solig och sval plats. Vissa modeller kan även anpassas till din specifika odlingssituation. Nu när du vet vilken typ av växthus som passar dig bör du ta reda på hur mycket det kommer att kosta.

Oavsett vilket växthus du väljer kan du komma i kontakt med Halls Växthus experter. som hjälper dig göra rätt val för ditt trädgårdsprojekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.