Slipp nacksmärtor och huvudvärk

Slipp obehag med hjälp av en bettskena

Många lider på grund av sitt nattliga tandgnisslande. De allra flesta lider helt i onödan. Det finns nämligen en riktigt snabb och enkel lösning på problemet. Denna lösning kallas bettskenor. Du kan lösa dina egna tandgnisslingsproblem genom att skaffa dig en bettskena. Här får du veta mer om hur bettskenor används och fungerar, samt hur du får tag på dina egna skenor.

Vad gör bettskenan egentligen?

En bettskena håller din käke på plats under natten när du sover. Du kan alltså inte röra på käken så länge du har din bettskena i munnen. En del tycker att detta låter ganska obehagligt, men det är det absolut inte. Du låser inte fast din käke helt. Bettskenan ser bara till att du inte kan röra på din käke överdrivet mycket. Du märker knappt av bettskenan när du har på dig den. Det kan såklart kännas lite ovant till en början, men det känns absolut inte obehagligt. Du ska inte vara rädd för att prova på bettskenor.

Är den svår att använda?

En bettskena är inte alls svår att använda. En ny bettskena ska formas efter munnen innan den kan börja användas. När bettskenan är formad och har stelnat ordentligt är det bara att börja använda den. Ta på dig din bettskena när du går och lägger dig. Bettskenan kommer se till att du sover lugnt och stilla utan att gnissla tänder.

Bli av med tandgnisslandet (2)

Hur köper man bettskenor?

Det allra lättaste och snabbaste sättet att köpa bettskenor på är att beställa dem online. Det är även mer prisvärt än att beställa en bettskena hos sin tandläkare. Om du vill få tag på en bra bettskena snabbt och till ett rimligt pris ska du alltid köpa den på nätet. Om du köper flera skenor på en gång kan du till och med få lite rabatt.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.