Roliga aktiviteter på krogar och barer med släkt och vänner

Sverige nu på riktigt har gått in i vintern är det med största sannolikhet ingen som har missat. Även om det kan kännas jobbigt och allt annat än lockande att lämna sitt hus eller lägenhet för att ta sig ut och göra någonting så är det viktigt att man fortsätter upprätthålla en god social kontakt med människor som man tycker om.

 

Att då träffas ute på en restaurang eller krog som man tycker om för att samlas kring en bit mat och någonting gott att dricka kan vara ett perfekt sätt att hålla vintertröttheten stången. I den här texten kommer vi att gå igenom några olika exempel på roliga aktiviteter som ni kan göra i samband med att ni går ut. Även om det självklart är trevligt att sitta och prata kan det vara roligt att besöka ett ställe som gör det möjligt att också utföra en aktivitet av något slag.

Gå på standup

 

Att gå på standup kan vara oerhört roligt om man vill luta sig tillbaka för att sedan bli underhållen. Standup är någonting som bara blir mer och mer populärt i Sverige allt eftersom att åren går och idag så finns det gott om olika standupklubbar som man kan besöka. Om man befinner sig i Stockholm kan det vara värt att besöka big ben standup, där det är “open mic” varje kväll.

 

Gå på ett barquiz

 

Att gå på barquiz kan vara oerhört roligt, särskilt om du aldrig har testat på det tidigare. Detta är någonting som många barer arrangerar på onsdagskvällar och kan vara ett trevligt sätt att umgås samtidigt som ni tillsammans tävlar mot andra lag som också är på baren. Detta är oerhört populärt utomlands men börjar få en allt större spridning även här hemma i Sverige. Om du är intresserad av att hitta barquiz där du bor är det klokt att först och främst googla på namnet på din stad tillsammans med ordet barquiz. På så sätt går det ofta väldigt fort att hitta någonting som ligger i närheten. Barquiz har ofta olika teman att välja bland, men generellt sätt så kan man ofta utgå från att det är någon form av generell frågesport som gäller.

 

Gå och spela biljard, shuffleboard eller någonting annat liknande

 

Att gå och spela biljard är ett sätt att umgås samtidigt som man vänskapligt tävlar mot varandra kan vara väldigt trevligt och det finns gott om olika alternativ på vad man kan spela. Ett exempel är att spela biljard, någonting som kan vara väldigt roligt oavsett hur duktig man är på att spela. Ett annat alternativ och någonting som passar bra om ni istället vill spela på lag är shuffleboard. Detta är lite som att spela curling fast på ett stort bräde. Här finns det en lång rad alternativ, och om baren erbjuder någon form av brädspel kan det också agera som ett trevligt alternativ. Ni kan också gå ut och bowla, även om det ofta är lite dyrare och än de andra två alternativen. Bowling kan vara väldigt roligt, men det är inte säkert att det får plats i allas budget för tillfället.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.